Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın veya ivedi yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yakışır fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını uygulamak binaların yangından korunması yangın kapısı bâtınin elzemdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Merdiveni Kapısı mimarinıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bedii kapılara en akla yatkın Yangın Çıkış Kapısı fiyatlarla malik yürütmek yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Report this wiki page